Дизайнерски
тениски с принт

Изрази себе си с дизайнерски тениски с принт от BallHole! 100% сертифициран органичен памук, устойчива мода, висококачествен принт

Топ предложения

Мъжки тениски

Избери тениски с принт – най-добрият начин да изразиш твоя стил и индивидуалност

Тениските с принт са задължителна част от всеки гардероб. Те са многофункционални, удобни и ти позволяват да изразиш своята индивидуалност с уникален дизайн.

Тениски с уникален дизайн

Дизайнът е най-важният фактор при тениските с принт. Той може да бъде изчистен и забоен или дори сложно произведение на изкуството. Когато избираш твоя дизайн, трябва да имаш предвид личния си стил и посланието, което искаш да предадеш. Дръжките и цветни дизайни са добър избор, когато искаш да изпъкнеш, а по-фините и изчистени линии са подходящи за по-сдържан и изискан външен вид.

Кога е подходящо да избереш тениски с принт

Почти всеки повод е подходящ за тениски с принт. Те могат да се съчетаят успешно с дънки и маратонки за небрежна и удобна визия или да бъдат съчетани с блейзър и панталон за по-официален повод. Когато избираш тениска с принт, имай предвид повода, по който ще я носиш, и направи най-доброто съчетание за него.

Устойчива мода

Качеството, комфорта и устойчивостта са част от ДНК-то на BallHole. Избираме с най-голямо внимание материите, с които работим, за да отговарят на високите ни критерии. 100% от памука, който е използван за дрехите на BallHole е изцяло органичен.

100% органичен памук

Нашите дамски тениски са създадени от 100% органичен памук с GOTS сертификат. Цялата ни производствена верига е сертифицирана от различни независими органи и отговаря на няколко различни индустриални стандарта.

DTG печат

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите дамски тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.

Виж още: Дамски тениски с принт, Мъжки тениски с принт