Защо BallHole

Създаваме висококачествени продукти с авторски дизайн по най-етичния и отговорен начин. За нас е важно да постигаме устойчивост във всичко, което правим и вземаме съзнателни решения за това с кого работим, как работим и какви материали използваме.

Изцяло авторски дизайн

BallHole е създаден, за да ти даде шанс да се откроиш от тълпата. За да докажеш, че не си човек, който прави компромиси със стила си. Изрази себе си, чрез това, което носиш. Дизайните на BallHole са изцяло авторски и изразяват емоция и уникалност. Бъди различен, използвай въображението си, облечи се с BallHole.

Висококачествени продукти с уважение към хората и планетата

Продуктите на BallHole са създадени с уважени към хората, околната среда и към нашите клиенти. Целта ни е да предлагаме по-автентични и по-отговорни дрехи и аксесоари, които да носиш с гордост и чувство за уникалност. Всеки ден се стараем да изграждаме един по-хуманен, етичен и екологичен бранд.

Качество, комфорт и устойчивост

Качеството, комфорта и високата устойчивост са част от нашето ДНК. Избираме с най-голямо внимание материите, с които работим, за да отговарят на високите ни критерии. 100% от памука, който е използван за дрехите на BallHole е изцяло органичен. Що се отнася до полиестера, той предимно рециклиран, отговаряйки на екологичните стандарти на кръговата икономика. Всеки продукт на BallHole е създаден, за да му се наслаждаваш дълго време и е изпълнен с перфекционизъм и внимание към детайла.

Сертифицирани сме от най-добрите

Нашата верига за доставки е сертифицирана от различни независими органи и стандарти. Всеки от сертификатите изразява нашия подход към екологията в производството и уважението към планетата. Избираме само партньори, които работят с GOTS сертифицирани техники за печат, които използват безвредни мастила и устойчиви производствени методи. Така може да гарантираме, че продуктите на BallHole са 100% устойчиви.