100% веган облекло с PETA сертификат

Знаем, че теб те е грижа за животните и природата като цяло. Ето защо ние предлагаме изцяло веган облекло със сертификат от PETA

100% веган облекло с PETA сертификат

В BallHole се гордеем, че предлагаме изцяло веган облекло със сертификат от PETA. Това означава, че ние работим само с доставчици, които не провеждат никакви тестове върху животни за своите продукти и се ангажираме никога да не правим това. Освен това облеклото, което BallHole предлага е изработено от 100% веган материали. Ето защо те уверяваме, че нашите дрехи са създадени с 0% вреда върху животните.

Най-голямата организация за права на животните в света

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) е най-голямата организация за права на животните в света. Тя включва 6,5 милиона официални членове и поддръжници. PETA винаги са били известни с безкомпромисните си възгледи по отношение на правата на животните. Те не се страхуват да посочат неудобната истина или да изкажат непопулярно мнение, ако това означава, че ще подобрят отношението на човечеството към животните. Именно този тип на праволинейна политика и внимание към всеки детайл ни прави големи фенове на тяхната работа и сме щастливи, че облеклото, което предлагаме има техния сертификат.

Бъди добър!

Нашите продукти винаги са били и ще бъдат съобразени с благоприятното въздействие върху природата. Ние знаем, че на теб ти пука и затова ще продължаваме да го правим. Приемаме като мисия винаги да правим най-доброто както за хората, така и за планетата.

Предлагаме ти да разгледаш нашите дамски и мъжки модели веган облекло, създадени с внимание към всеки детайл

Дамски дрехи Мъжки дрехи

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.