Дизайнерски
дрехи с принт

Изрази себе си с дизайнерски дрехи с принт от BallHole! Сертифициран органичен памук, устойчива мода, висококачествен принт

В момента разглеждат

Най-горещи

Облечи това, което искаш да облечеш! Създай свой собствен тренд с дизайнерски дрехи с принт от BallHolе

Нашите дизайнерски дрехи не просто те правят различен. С тях можеш да бъдеш себе си! Когато избираш BallHole, ти избираш удобство, органични материали и устойчива мода. Когато носиш дрехите на BallHole, ти винаги изглеждаш добре, без излишна натрапчивост. Хората те забелязват, защото дизайнерският принт придава онзи завършек на твоя стил, който те кара да изпъкваш.

Без значение как точно живееш, тениските и суичърите на BallHole правят живота ти по-интересен

Независимо дали си рокендрол, хип-хоп, пънк, ретро или каквото и да е – себеизразяването винаги започва от самия теб. Ето защо ние ти даваме уникалните дизайнерски дрехи. Историите с тях оставяме на теб.

Изрази себе си с дрехите, които носиш

Дрехите на BallHole те свързват с твоя собствен стил. От големи до малки размери, дамски и мъжки тениски, унисекс суичъри. Изборът е твой. Наша грижа е качеството и уникалната визия на нашите дизайнерски дрехи.

Дизайнерски дрехи и устойчива мода

Качеството, комфорта и устойчивостта са част от ДНК-то на BallHole. Избираме с най-голямо внимание материите, с които работим, за да отговарят на високите ни критерии. 100% от памука, който е използван за дрехите на BallHole е изцяло органичен.

Органичен памук

Нашите дамски тениски са създадени от органичен памук с GOTS сертификат. Цялата ни производствена верига е сертифицирана от различни независими органи и отговаря на няколко различни индустриални стандарта.

DTG печат

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите дамски тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.

Виж още: Дамски тениски, Мъжки тениски, Унисекс суичъри