Дизайнерски
аксесоари

Уникални и атрактивни дизайнерски аксесоари от BallHole, на които не можеш да устоиш. Изрази себе си и своята уникалност!

Най-купуваните

Бестселър

Защо да избереш дизайнерски аксесоари от BallHole

Изрази себе си и своята уникалност с уникалните дизайнерски аксесоари на BallHole. Нашите аксесоари с принт са оригинални и с авторски дизайн, който не можеш да намериш никъде другаде.

Не бъди като всички останали, бъди себе си и избери своя уникален аксесоар. Той ще изрази твоя неповторим характер и ще те накара отново да изпъкнеш.

Всеки трябва да има поне една такъв аксесоар в дома си или дори на бюрото в офиса. Аксесоар, който се откроява и носи послание. Аксесоарите на BallHole не са просто различни, те изцяло авторски, с дизайн, който не може да остане незабелязан. Нашите аксесоари с принт имат своя специален характер, който те допълва и изразява.

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.