Унисекс
суичъри с принт

Изрази себе си с дизайнерски унисекс суичъри с принт от BallHole!Сертифициран органичен памук, устойчива мода, висококачествен принт

1–24 от 147 резултата

Суичър Ко?Ти!

79,90 лв.
Суичър Ко?Ти! Натурално бял
Суичър Ко?Ти! Черен

Суичър RoboCat

79,90 лв.
Суичър RoboCat Натурално бял
Суичър RoboCat Черен

Суичър Death Moth

79,90 лв.
Суичър Death Moth Натурално бял
Суичър Death Moth Черен

Суичър Old Anchor

79,90 лв.
Суичър Old Anchor Натурално бял
Суичър Old Anchor Черен

Суичъри с принт от BallHole – удобно облекло за всеки повод

Суичърите присъстват в гардероба на всеки и са се превърнали в любим моден продукт и за това има причина. Те са удобен, модерен и практичен вариант за всяко облекло. Независимо дали търсиш нещо, което да облечеш във фитнеса, с което да излезеш на улицата или удобна домашна дрехи, нашите суичъри с принт са перфектният вариант.

Дизайнерски принт и уникален стил

Суичърите на BallHole предлагат уникален стил, който няма да откриеш другаде. С нашите дизайнерски принцове можеш да изразиш себе си във всяка обстановка и да се откроиш навсякъде. Ние създаваме суичъри с принт, чиито универсален дизайн можеш да съчетаеш с всичко гардероба. Комбинирай суичърите на BallHole с дънки, клин и дори с пола. Резултатът винаги е страхотен!

Комфорт и топлина

Още едно незаменимо предимство на суичърите от BallHole е удобството, което те осигуряват. Те са изработени от максимално количество органичен памук, който осигурява комфортно усещане при допир. С нашите суичъри можеш да се излежаваш удобно на дивана или да излезеш навън и да запазиш топлината в прохладен ден.

Суичъри с принт и устойчива мода

Качеството, комфорта и устойчивостта са част от ДНК-то на BallHole. Избираме с най-голямо внимание материите, с които работим, за да отговарят на високите ни критерии. Суичърите на BallHole са изработени от сертифицирани еко материали – 80% органичен памук и 20% рециклиран полиестер.

DTG печат

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите дамски тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.

Виж още: Дамски тениски с принт, Мъжки тениски с принт