Канче Point The Direction

29,90 лв.

Леко и издържливо метално канче с принт Point The Direction. Емайлирано покритие със сублимационен слой за дълготраен принт.

Код: 5675 Категории: ,

Метално емайлирано канче със сублимационно покритие за дълготраен принт. Леко и издържливо, канчето на BallHole е задължителен аксесоар за всеки къмпинг, дом или офис. Използвай го за любимата си напитка или супа. Вместимост от 375 мл.

Не загравяй течности или храна директно в канчето – това може да повреди покритието. Не е подходящо за съдомиялна.

Всеки продукт на BallHole се изработва индивидуално при поръчка. Доставката отнема между 3 до 7 работни дни. Можеш да получиш твоята пратка до посочен от теб адрес или до офис на “Еконт”.

Срокът за доставка може да бъде удължен по време на натоварени кампаниийни периоди, официални празници или поради последствия от пондемичните условия от COVID-19.

Всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”.

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Можеш да заплатиш твоята поръчка с банкова карта, PayPal или наложен платеж при доставка. При избор на наложен платеж, стойността на поръчката се заплаща в брой при получаване на пратката.

Можеш да замениш или да върнеш поръчания продукт в срок от 100 дни след закупуването. За да се случи това, продуктът трябва да бъде в същото състояние, в което е бил получен. Етикетите не трябва да бъдат отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като получим обратно върнатия продукт, ще направим замяна с предварително избрания от теб друг модел или ще ти възстановим сумата за покупка.

Куриерската услуга за връщане на продукт е за сметка на клиента.

При поръчка с наложен платеж, връщането трябва да е отново с наложен платеж, равен на стойността на продукта и задължителна опция “Преглед и тест”. След като получим пратката и се уверим, че условията за връщане са спазени, ще получиш обратно сумата за твоята покупка на следващия работен ден в офис на “Еконт”.

При поръчка с електронно разплащане, не трябва да добавяш наложен платеж при връщането. Когато получим продукта и се уверим, че условията за връщане са спазени, ще възстановим сумата по твоята банкова сметка или PayPal.

В случай, че искаш да върнеш поръчан продукт, моля свържи се с нас от страницата за контакти.