Чанта Lune

35,90 лв.

Удобна и здрава чанта с принт Lune. Изцяло рециклирани материали – 80% рециклиран памук, 20% рециклиран полиестер.

Код: 6238 Категории: ,

Удобна и здрава чанта, подходяща за ежедневна употреба. Изцяло рециклирани материали – 80% рециклиран памук, 20% рециклиран полиестер.

Технологията за печат, която използваме за печат на чантите е DTG или фолио печат. Предимствата на този вид печат са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране.

Всеки продукт на BallHole се изработва индивидуално при поръчка. Доставката отнема между 3 до 7 работни дни. Можеш да получиш твоята пратка до посочен от теб адрес или до офис на “Еконт”.

Срокът за доставка може да бъде удължен по време на натоварени кампаниийни периоди, официални празници или поради последствия от пондемичните условия от COVID-19.

Всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”.

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Можеш да заплатиш твоята поръчка с банкова карта, PayPal или наложен платеж при доставка. При избор на наложен платеж, стойността на поръчката се заплаща в брой при получаване на пратката.

Можеш да замениш или да върнеш поръчания продукт в срок от 100 дни след закупуването. За да се случи това, продуктът трябва да бъде в същото състояние, в което е бил получен. Етикетите не трябва да бъдат отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като получим обратно върнатия продукт, ще направим замяна с предварително избрания от теб друг модел или ще ти възстановим сумата за покупка.

Куриерската услуга за връщане на продукт е за сметка на клиента.

При поръчка с наложен платеж, връщането трябва да е отново с наложен платеж, равен на стойността на продукта и задължителна опция “Преглед и тест”. След като получим пратката и се уверим, че условията за връщане са спазени, ще получиш обратно сумата за твоята покупка на следващия работен ден в офис на “Еконт”.

При поръчка с електронно разплащане, не трябва да добавяш наложен платеж при връщането. Когато получим продукта и се уверим, че условията за връщане са спазени, ще възстановим сумата по твоята банкова сметка или PayPal.

В случай, че искаш да върнеш поръчан продукт, моля свържи се с нас от страницата за контакти.