Как да избереш точния размер тениска?

Как да избереш точния размер тениска, който да ти стои добре и да се чувстваш възможно най удобно? Ето какво трябва да знаеш

Как да избереш точния размер тениска?

Всички обичат тениски. Те са едни от най-универсалните дрехи в днешния свят. Няма значение дали си мъж или жена, млад или стар. Те са чудесен избор за сън, разходка, фитнес или парти. Те са удобни и лесни за поддръжка. Но как да избереш точния размер тениска, който да ти стои добре и да се чувстваш възможно най удобно? Ние ще ти помогнем с точните мерки, които трябва да вземеш.

Виж още: 7 съвета как да носиш тениска с принт и с какво да я комбинираш

1. Измери гръдния кош

За да направиш това, трябва да измериш най-обемната част от гръдния кош. Увери се, че метърът минава под мишниците ти, също така гледай да го държиш нито прекалено стегнат, нито прекалено отпуснат. В противен случай измерванията няма да са точни и тениската няма да ти пасва правилно.

2. Измери дължината

Отново с помощта на метъра измери от най-високата точка на рамото до желаната линия на подгъва.

3. Измери талията

Можеш да вземеш размера на талията, измервайки обиколката на 5 см над пъпа. Това е най-тънката част от талията. За по-голяма точност можеш да вземеш размерите два пъти и ако числата не съвпадат, опитай отново.

4. Провери таблицата с размери

Към всички тениски на BallHole има приложени таблици с размери. Мъжките и дамските модели разполагат с различни таблици, които ще ти покажем и тук.

Дамски тениски

Как да избереш точния размер тениска?

Мъжки тениски

Как да избереш точния размер тениска?

След като разбра какви мерки ти трябват и как да избереш точния размер тениска, не пропускай и да се зарадваш с един или повече от супер яките модели на BallHole! 😉

Всички дамски тениски Всички мъжки тениски

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.