Какво трябва да знаеш за тениските с графичен принт?

Тениските с графичен принт не само изразяват индивидуалност, те са най-универсалната дреха в гардероба ти

Какво трябва да знаеш за тениските с графичен принт?

Тениските с графичен принт не само изразяват индивидуалност, те са най-универсалната дреха в гардероба ти. Разбери, защо всеки трябва да има поне една такава в гардероба си

Освен че са изключително удобни, тениските с графичен принт ти помагат да изразиш себе си и да покажеш отношение. Можеш да ги комбинираш с всеки аутфит, който имаш и винаги ще изглеждаш различно. Не е за подценяване и достъпната цена. Не е нужно да харчиш куп пари за супер скъпи дрехи, за да изглеждаш добре. Точно в това се крие красотата на тези тениски – авторският графичен принт изразява отношение и можеш да го носиш отново и отново.

С какво можеш да комбинираш тениските с графичне принт и как да избереш правилните аксесоари?

Какво трябва да знаеш за тениските с графичен принт?

Ето и няколко предложения, как да комбинираш твоята тениска с дрехите, които имаш в гардероба си.

Дънки

Да, това е първото нещо, към което можеш да посегнеш и да комбинираш с твоята тениска с принт. Тази комбинация е просто класическа. Можеш да съчетаеш с тесни тъмни дънки или пък с оувърсайз. Не се страхувай да експериментираш.

Блейзър

Комбинирай тениската с блейзър и ще получиш небрежната, но свежо елегантна визия, която търсиш. Можеш да съчетаеш тази комбинация с дънки или кожена мини пола. Готино е и в същото време елегантно.

Кецове

Можеш да завършиш твоята кежуъл визия и да комбинираш тениската с чифт бели кецове или класически трейнъри. Тази визия е удобна и се вписва перфектно в твоя градски стил. Какво по хубаво от това да препускаш по тротоарите с любимата си тениска с графичен принт и неизменния Converse?

Пола тип молив

Може да свързваш полата тип молив със скучния корпоративен начин на обличане. Комбинирайки я с тениска с графичен принт обаче, веднага ѝ придаваш чара на уличния стил. Визията е женствена и има характерен шик. Добави чифт черни слънчеви очила и всичко е готово.

Токчета

Въпреки, че 80% от хората предпочитат да комбинират тениските с принт с боти до глезена или кецове, опитай класическите обувки с висок ток. Ще се влюбиш в резултата. Тази визия добавя малко рокенрол в стила ти, без да прекаляваш с него.

Бижута

При бижутата винаги е добре да се придържаш към правилото “less is more”. Въпреки това можеш да опиташ нещо нестандартно и да съчетаеш твоята тениска с графичен принт с няколко златни колиета върху нея.

В заключение можем да кажем, че тениските с графичен принт винаги са добра идея, ако искаш да изразиш себе си и да изпъкнеш със своята индивидуалност. Не се страхувай да експериментираш, избери твоята дамска или мъжка тениска с принт!

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.