Ароматна свещ Весела Коледа

25,90 лв.

Соева ароматна свещ с послание Весела Коледа. Ръчна изработка, изцяло растителни масла и 2 дървени фитила.

Код: 4621 Категории: , ,

Ръчно изработена ароматна свещ от 100% соеви и растителни масла, смесени в контейнер с послание, което може да те накара едновременно да се усмихнеш и замислиш. Свещта има два дървени фитила, които подсигуряват горенето и можеш да чуеш приятно пукане, наподобяващо огън в камина. Ароматите и свелтината от свещта създават приятна атмосфера на домашен уют и пълен комфорт.

Идеалният подарък

Свещта и посланието, което носи, са идеалният подарък за близък (или не толкова) човек, когото искаш да усмихнеш или да му намекнеш нещо. А защо не и да зарадваш себе си и своя дом с един оригинален декоративен аксесоар.

По-ароматна

Соевите свещи се разтапят на по-ниска температура от парафинените и това образува повече втечнен восък около фитилите. В следствие на това етеричните масла се разнасят по-ефективно във въздуха.

По-добра за околната среда

При горенето на обикновените парафинен свещи се отделят сажди, които замърсяват както съда, така и въздуха. За разлика от тях, соевите свещи не отделят сажди и не повишават нивото на въглероден диоксид (CO2) в стмосферата. Освен това соевите свещи горят много по-продължително и това ги прави по-изгодни финансово.

При първото палене остави свещта да гори около час, докато восъкът в контейнера се разтопи напълно. Восъкът има памет и така ще подсигуриш равномерното горене на свещта до края. Преди всяко следващо палене е добре да подрязваш обгорялата част от фитила.

Пази свещта далеч от пряка слънчева светлина, за да избегнеш отделянето на восък. Винаги поставяй на равна повърхност и далеч от запалими предмети. Дръж далеч от деца и домашни любимци. Никога не оставяй запалена свещ без надзор.

Всеки продукт на BallHole се изработва индивидуално при поръчка. Доставката отнема между 3 до 7 работни дни. Можеш да получиш твоята пратка до посочен от теб адрес или до офис на “Еконт”.

Срокът за доставка може да бъде удължен по време на натоварени кампаниийни периоди, официални празници или поради последствия от пондемичните условия от COVID-19.

Всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”.

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Можеш да заплатиш твоята поръчка с банкова карта, PayPal или наложен платеж при доставка. При избор на наложен платеж, стойността на поръчката се заплаща в брой при получаване на пратката.

Можеш да замениш или да върнеш поръчания продукт в срок от 100 дни след закупуването. За да се случи това, продуктът трябва да бъде в същото състояние, в което е бил получен. Етикетите не трябва да бъдат отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като получим обратно върнатия продукт, ще направим замяна с предварително избрания от теб друг модел или ще ти възстановим сумата за покупка.

Куриерската услуга за връщане на продукт е за сметка на клиента.

При поръчка с наложен платеж, връщането трябва да е отново с наложен платеж, равен на стойността на продукта и задължителна опция “Преглед и тест”. След като получим пратката и се уверим, че условията за връщане са спазени, ще получиш обратно сумата за твоята покупка на следващия работен ден в офис на “Еконт”.

При поръчка с електронно разплащане, не трябва да добавяш наложен платеж при връщането. Когато получим продукта и се уверим, че условията за връщане са спазени, ще възстановим сумата по твоята банкова сметка или PayPal.

В случай, че искаш да върнеш поръчан продукт, моля свържи се с нас от страницата за контакти.