Най-скъпата тениска в света струва $400000

Да, най-скъпата тениска в света струва четиристотин хиляди щатски долара! А защо е толкова скъпа и какво я прави специална?

Най-скъпата тениска в света струва $400000

Тениските са един от най-популярните модни артикули и се приемат като достъпен тип облекло. Това обаче не означава, че няма отделни примери, които могат да достигнат астрономически суми. Какво ще кажеш например за най-скъпата тениска на света, която достига удивителната цена от $400000. Ще го кажем и с думи – това са четиристотин хиляди щатски долара!

Защо тази тениска е толкова скъпа?

И така, какво прави тази тениска толкова скъпа, може да попиташ? Е, направена е от 100% органичен памук, както между другото и тениските на BallHole. 😉 Шепичка, да направена е от памук, но също така има в добавка и 16 диаманта от общо девет карата.

Както можеш да видиш на снимката, диамантите образуват интересна шарка от предната страна. Дали обаче тази тениска наистина си заслужава цената? Само си представи колко готики тениски с принт можеш да си купиш за тези пари! 😁

Още нещо за най-скъпата тениска

Създаването на един модел подобна тениска отнема четири седмици, както казва британският производител. Освен това всеки купувач получава едногодишна гаранция, но не си мисли, че тя покрива всички. Както дребният шрифт ясно посочва, “неправилната употреба, случайна повреда, загуба и кражба не се покриват от гаранцията”. Ето защо помисли внимателно, преди да прежалиш едни четиристотин хиляди долара за тази тениска.

Ние имаме и по-разумно решение за теб – тениските на BallHole са една идея по-евтини и, като изключим диамантите, определено по-красиви! 😉

Не забравяй и че нашите тениски са от 100% органичен памук.

Виж всички тениски!

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.