7 съвета как да носиш тениска с принт и с какво да я комбинираш

Поводът няма значение, ако знаеш как да носиш тениска с принт и с какво можеш да я кобинираш, ти винаги ще изглеждаш добре

7 съвета как да носиш тениска с принт и с какво да я комбинираш

Едно от най хубавите неща на тениските с принт е, че можеш да ги носиш по безброй различни начини! Независимо дали искаш да ги носиш на работа или на среща в петък вечер, те винаги са добра идея. Поводът няма значение, ако знаеш как да носиш тениска с принт и с какво можеш да я кобинираш, ти винаги ще изглеждаш добре и с правилния дрес код.

1. Тениска и ярка пола

Тениска и ярка пола

Комбинацията между тениска с принт и ярка пола е забавен начин да внесеш женствено настроение и да изразиш себе си. Можеш да добавиш колан и всичко ще бъде завършено.

2. Овърсайз тениска и къс клин

Овърсайз тениска и къс клин

Това е една от любимите ни тенденции. Удобен начин да изглеждаш добре, който никога няма да ти омръзне. Тази комбинация е перфектна, ако искаш да изглеждаш сладко, полагайки минимални усилия. Не се притеснявай, ако не харесваш къси клинове. Можеш да носиш овърсайз тениската и като рокля.

3. Тениска с принт и дънки с висока талия

Тениска с принт и дънки с висока талия

Комбинирай с аксесоари като подходящ колан, а ако си в настроение, можеш да добавиш и разхвърлян кок. Тази визия е толкова универсална.

4. С къси панталони

С къси панталони

Ако има класически начин как да носиш тениска с принт, това е този. Вземаш любимия си чифт къси панталони и го съчетаваш с любимата си тениска с принт. Лесно, бързо и никога не можеш да сбъркаш.

5. С копринена пола

С копринена пола

След абослютната класика, е време за нещо по-смело и нетрадиционно. Можеш да съчетаеш твоята тениска с принт дори и с копринена пола. Добави кецове за спокоен ежедневен вид или токчета за повече женственост. Съчетай тази визия с блейзър и тя е напълно подходяща и за офиса.

След като разбра най-важните съвети как да носиш тениска с принт, на нас ни остава само да ти покажем и няколко модела, които да добавиш в гардероба си 😍

Виж всички тениски

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.