Правилният избор на дрехи – как да изградиш своя стил

Имаме няколко лесни съвета за теб, с които винаги ще правиш правилния избор на дрехи и ще изградиш свой собствен стил.

Правилният избор на дрехи - как да изградиш своя стил

Правилният избор на дрехи може да бъде предизвикателство, особено когато се опитваш да намериш своя личен стил. С няколко ключови съвета от BallHole обаче можеш да направиш процеса много по-лесен и приятен. Ще ти разкрием някои от ключовите фактори, които трябва да имаш предвид при избора на дрехи.

1. Поводът е важен

Първият и най-съществен фактор, който трябва да имаш предвид при правилния избор на дрехи, е поводът. Различните събития изискват различни видове облекло и е важно да изглеждаш подходящо за случая. Познаването на дрескода на събитието ще ти помогне да направиш правилния избор, когато става въпрос за твоето облекло.

2. Помисли върху твоя собствен стил

Личният ти стил е изключително важен при избора на дрехи. Отдели малко време, за да помислиш върху личните си предпочитания, какво ти е удобно да носиш и какво подхожда на телосложението ти. Изграждането на собствен стил ще ти бъде от съществена полза, когато трябва да вземаш решения какво да носиш и какво не. Твоят стил ще ти помогне да изградиш гардероб, който да ти носи увереност и самочувствие.

3. Правилният избор на дрехи зависи и от твоето телосложение

Различните дрехи могат да подчертават или прикриват силните и слабите страни на твоето тяло. Винаги имай това предвид. Ако имаш например по-крушовидна фигура, избирай дрехи, които подчертават горната част на тялото ти и намаляват акцента върху долната. От друга страна, ако имаш фигура тип пясъчен часовник, правилният избор на облекло може да бъде такова, което подчертава твоите извивки.

4. За правилния избор на дрехи няма как да не се съобразиш с времето и сезона

Времето и сезонът са, разбира се, незаобиколим фактор. Леките, дишащи материи са най-подходящи за летния сезон и топлото време, а по-тежките и топли материи за по-хладното време и зимата. Важно е да имаш предвид и дейността, която планираш да извършваш със съответното облекло. Ако мислиш цял ден да правиш нещо на открито, е логично да избереш дрехи, подходящи за местността и метеорологичните условия.

5. Помисли за цвета и шарките

Цветът и шарките са съществени за цялостната ти визия. Неутралните цветове като черно, бяло и синьо са универсални. Те могат да се съчетават с почти всичко в зависимост от повода. Ярките, смели цветове и шарки могат да се използват, за да добавиш акцент към облеклото си. При избора на цветове е добре да имаш предвид как те допълват тена на кожата ти и какво те кара да се чувстваш добре.

Имайки предвид тези фактори, можеш далеч по-лесно да правиш правилния избор на дрехи, съобразени с повода и мястото, но и отговарящи на твоя личен стил. Подходящите дрехи могат да ти дадат нужната увереност и настроение.

Дрехите с принт винаги са добър избор, когато искаш да изразиш себе си и да предадеш твоето послание на света. Разгледай предложенията на BallHole и направи своя избор!

Избери твоите дрехи!

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.