Унисекс
суичъри с принт

Изрази себе си с дизайнерски унисекс суичъри с принт от BallHole!Сертифициран органичен памук, устойчива мода, висококачествен принт

1–24 от 75 резултата

Защо да избереш суичъри с принт от BallHole

Изрази себе си и своята уникалност с модерна и удобен суичър от органични материали. Нашите суичъри с принт са оригинални и с авторски дизайн, който не можеш да намериш никъде другаде.

Не бъди като всички останали, бъди себе си и се открои от тълпата по цветен и неповторим начин. Избери своя цвят и модел и подчертай своята уникалност с нашите авторски дизайни.

Всеки трябва да има поне една такъв суичър в гардероба си. Суичър, който се откроява и носи послание. Суичърите BallHole не са просто различни, те изцяло авторски, с дизайн, който не може да остане незабелязан. Нашите суичъри с принт имат своя специален характер, който те допълва и изразява.

Всички суичъри BallHole са изработени от 100% органичен памук. Изключително приятна и мека материя, която пада свободно по тялото.

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на суичъри са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите суичъри са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.