Унисекс
суичъри с принт

Изрази себе си с дизайнерски унисекс суичъри с принт от BallHole!Сертифициран органичен памук, устойчива мода, висококачествен принт

1–24 от 81 резултата

Суичър Joy

79,90 лв.

Суичъри с принт от BallHole – удобно облекло за всеки повод

Суичърите присъстват в гардероба на всеки и са се превърнали в любим моден продукт и за това има причина. Те са удобен, модерен и практичен вариант за всяко облекло. Независимо дали търсиш нещо, което да облечеш във фитнеса, с което да излезеш на улицата или удобна домашна дрехи, нашите суичъри с принт са перфектният вариант.

Дизайнерски принт и уникален стил

Суичърите на BallHole предлагат уникален стил, който няма да откриеш другаде. С нашите дизайнерски принцове можеш да изразиш себе си във всяка обстановка и да се откроиш навсякъде. Ние създаваме суичъри с принт, чиито универсален дизайн можеш да съчетаеш с всичко гардероба. Комбинирай суичърите на BallHole с дънки, клин и дори с пола. Резултатът винаги е страхотен!

Комфорт и топлина

Още едно незаменимо предимство на суичърите от BallHole е удобството, което те осигуряват. Те са изработени от максимално количество органичен памук, който осигурява комфортно усещане при допир. С нашите суичъри можеш да се излежаваш удобно на дивана или да излезеш навън и да запазиш топлината в прохладен ден.

Суичъри с принт и устойчива мода

Качеството, комфорта и устойчивостта са част от ДНК-то на BallHole. Избираме с най-голямо внимание материите, с които работим, за да отговарят на високите ни критерии. Суичърите на BallHole са изработени от сертифицирани еко материали – 80% органичен памук и 20% рециклиран полиестер.

DTG печат

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите дамски тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.

Виж още: Дамски тениски с принт, Мъжки тениски с принт