Дрехи с принт / Мъже / Мъжки тениски

Мъжки тениски
с принт

Изрази себе си с дизайнерски мъжки тениски с принт от BallHole. 100% органичен памук и висококачествен дълготраен DTG печат

1–24 от 73 резултата

Защо да избереш мъжки тениски с принт от BallHole

Изрази себе си и своята уникалност с модерна и удобна тениска от органични материали. Нашите мъжки тениски с принт са от 100% органичен памук и дизайнерски принт, който не можеш да откриеш в мола.

Не бъди като всички останали, бъди себе си и се открои от тълпата по цветен и неповторим начин. Избери своя цвят и модел и подчертай своята уникалност с нашите авторски дизайни.

Всеки трябва да има поне една такава тениска в гардероба си. Тениска, която се откроява и носи послание. Тениските BallHole не са просто различни, те изцяло авторски, с дизайн, който не може да остане незабелязан. Нашите мъжки тениски с принт имат своя специален характер, който те допълва и изразява.

Всички тениски BallHole са изработени от 100% органичен памук. Изключително приятна и мека материя, която пада свободно по тялото.

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.