Еко чанти
с принт

Бъди еко, бъди отговорен! Изрази своята уникалност! Сертифицирани еко чанти с принт, изработени изцяло от рециклирани материали

1–24 от 46 резултата

Чанта Heart Amulet

25,90 лв.
Чанта Heart Amulet Меланж
Чанта Heart Amulet Натурално бял
Чанта Heart Amulet Черен

Чанта Фрида

Чанта Елвис

25,90 лв.
Чанта Елвис Меланж
Чанта Елвис Натурално бял

Чанта Joker

Чанта Па̀ри

Чанта DNA Tree

Чанта What I’m Doing

25,90 лв.
Чанта What I’m Doing Меланж
Чанта What I’m Doing Натурално бял

Чанта Пума

Чанта Ride The Beast

Чанта Ягодка

25,90 лв.
Чанта Into Ягодка Меланж
Чанта Into Ягодка Натурално бял

Чанта Through The Path

Чанта Hold The Fire

Чанта Smiley Skull

25,90 лв.
Чанта Smiley Skull Меланж
Чанта Smiley Skull Натурално бял
Чанта Smiley Skull Черен

Чанта Sexy Beast

25,90 лв.
Чанта Sexy Beast Меланж
Чанта Sexy Beast Натурално бял
Чанта Sexy Beast Черен

Чанта Into The Storm

25,90 лв.
Чанта Into The Storm Меланж
Чанта Into The Storm Натурално бял

Чанта Lune

Чанта Ocean

25,90 лв.
Меланж
Натурално бял

Чанта Chill

25,90 лв.
Меланж
Натурално бял

Чанта The Holy Clash

25,90 лв.
Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Drink Me

25,90 лв.
Меланж
Натурално бял

Еко чанти с принт, не просто практични и удобни

Уникалните еко чанти с принт на BallHole са не просто практични и удобни. Те са създадени изцяло от рециклирани материали. Освен това можеш да ги носиш навсякъде със себе си, защото са изключително здрави и издържливи. И това, което прави чантите на BallHole различни от всички останали – техният дизайн. Нашите принтове са нещо, което няма да откриеш другаде и ще ти дадат възможност да изразиш своя уникален характер.

Чантите на BallHole са здрави и удобни

Без значение колко е красива една чанта, няма да искаш да я носиш, ако не ти е удобна. Разбираме това и чантите на BallHole са изключително удобни за носене. Нашите чанти са изработени от леки рециклирани материали за твоя комфорт и доброто на планетата. Можеш да носиш твоята еко чанта от BallHole през рамо или в ръка. Без значение как предпочиташ, ти ще изглеждаш страхотно и ще се чувстваш страхотно.

Сложи всичко вътре

Има място за всичко в нашите еко чанти. Просторният им дизайн позволява да сложиш всичко, от което имаш нужда и да отидеш, където пожелаеш. Можеш да използваш твоята чанта от BallHole, за да хвърлиш в нея бутилка вода и екип и да отидеш на фитнес или да прибереш в нея портфейла и хубава книга и да излезеш на разходка.

Независимо дали ти трябват за пазаруване, за фитнес или за улиците на града, нашите еко чанти с принт са перфектният аксесоар, в който побереш всичко, което ти трябва. Освен това висококачествените рециклирани материали, от които са изработени чантите на BallHole гарантират, че можеш да ги използваш дълго, без да загубят формата си.

Еко чанти за устойчива мода

Качеството, комфорта и устойчивостта са част от ДНК-то на BallHole. Избираме с най-голямо внимание материите, с които работим, за да отговарят на високите ни критерии. Нашите еко чанти са изработени от изцяло рециклирани материали – 80% рециклиран памук, 20% рециклиран полиестер.

DTG печат

Технологията за печат, която използваме е DTG – директен печат на текстил. Тази технология се извършва чрез директно впръскване на мастила върху текстила и по този начин изображението се превръща в едно цяло с него. Предимствата на директния печат на тениски са наситени цветове, издръжливост на печата при многократно пране, приятен на допир. Мастилата, с които се отпечатват нашите мъжки тениски са висококачествени и са изключително издръжливи при пране. Те са сертифицирани и хипоалергенни, подходящи дори за бебешка кожа.

Виж още аксесоари от BallHole: Канчета с принт, Чорапи с принт