Топ 7 задължителни аксесоари в уличната мода

Има няколко задължителни аксесоари в уличната мода, които трябва да присъстват в гардероба ти, за да постигнеш търсената визия.

Топ 7 задължителни аксесоари в уличната мода

Уличната мода е един от най-влиятелните и бързо развиващи се стилове през последните няколко десетилетия. Този стил се откроява със своите смели решения и ярки дизайни. Ключът в постигането на автентичната улична визия се крие в правилния подбор на аксесоари. От характерните бижута до специфичните шапки, има няколко задължителни аксесоари в уличната мода, които трябва да присъстват в гардероба ти, за да постигнеш търсената визия.

1. Шапки

Шапки

Шапките са основна част от уличното облекло от години и има защо. Те се предлагат в различни цветове и материали, което ги прави лесни за комбиниране и съчетаване с всякакви дрехи. Освен това са практични, което ги прави перфектният избор за летните дни.

2. Цветни чорапи

Цветни чорапи

Да, чорапите са един от най-важните аксесоари, които могат да окажат голямо влияние върху визията ти. Цветните чорапи станаха изключително популярни с годините и хората избират все посмели шарки и дори послания. Този забавен аксесоар може да добави цвят към всяко облекло и е интересен начин да изразиш себе си.

3. Еко чанти

Еко чанти

Еко чантите са аксесоар, който е не само цветен и практичен, но има своя позитивен ефект върху планетата. Те изглеждат добре, дават ти възможност да направиш своето изявление и имат положително въздействие върху околната среда. Еко чантите са чудесен елемент от устойчивата мода и уличния стил, който ни помага да променим начина, по който се случват нещата в индустрията.

4. Вериги

Вериги

Веригите са сред задължителните аксесоари в уличната мода за всеки, който има желание не остане незабелязан. От масивните златни ланци до деликатните сребърни колиета, тези аксесоари могат да направят изявление сами по себе си. Можеш да ги съчетаеш с обикновена едноцветна тениска или с дизайнерска тениска с принт. Веригите са универсален аксесоар, който добавя акцент към всяко облекло.

5. Слънчеви очила

Слънчеви очила

Слънчевите очила са ултимативни не само заради практичната си цел да предпазват от слънцето. Те добавят и онази стилна нотка към облеклото ти, от която имаш нужда. Независимо дали класическите авиаторски очила или такива с футуристични нюанси, трябва да намериш тези, които най-добре пасват на външния ти вид.

6. Гривни

Гривни

Гривните също набраха популярност през последните години и не показват признаци да отшумеят. Тези цветни аксесоари, които могат да се подреждат на слоеве, са лесен начин да добавиш нотка на цветност и бохемска атмосфера в облеклото си. Комбинирай и съчетавай различни цветове и стилове за екстравагантен и еклектичен външен вид.

7. Колани

Колани

Коланите са друг универсален аксесоар в уличното облекло. Те могат да се използват за добавяне на структура и форма в дрехите ти. Класически кожен колан или смело и цветно решение, това винаги е добър начин да стегнеш талията и да добавиш още един акцент към визията си.

Правилният подбор на аксесоари в уличната мода е съществена част от цялостния стил. Разгледай предложенията на BallHole и добави акцент към облеклото си!

Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Eye to The Bone

35,9 лв.
Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Hot Banana

35,9 лв.
Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Listening

35,9 лв.
Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Гаргойл

35,9 лв.
Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Кестени

35,9 лв.
Меланж
Натурално бял
Черен

Чанта Лале

35,9 лв.

Виж всички аксесоари!

Избрани kato
за #теб

Тениски с принт, дрехи и аксесоари, подбрани като за теб. Открий твоята нова находка в уникалния ти стил.

Още за четене

Количка
Както всички, и ние ползваме бисквитки.

Грабни
отстъпка

Абонирай се за бюлетина и пазарувай с -5% отстъпка. Разбирай първи за новите ни предложения.